Peace and love.

2008-06-30 | 18:25:45
Nu tänkte jag berätta om de fyra dagarna uppe i Borlänge.

Står i kö för att komma in på campingen. Vi hamnade på c-campingen som är den tredje största på peace and love, anledningen är att vi kom ju först efter tre dagar så a och b var ju självklart fulla. Men inte fan att vi klagade, den här var perfekt storlek och lite lite lugnare än de andra.

Vi hade sönder minst tio tältpinnar när vi monterade upp vårat tält. Eller rättare sagt: FRIDA hade sönder dom, hon var tydligen för stark så hon böjde dom.

Färdigt och klart. Fint tält va?

Jag och Frida i väntan på att torsdagens artister skulle sätta igång. Fint väder, alkohol och fina människor.

Jason Mraz! Här var också Linus med oss. Har ingen bild på han. Flera tusen människor i kör till I'm yours är en häftig känsla. Denn häftigaste känslan hittills faktiskt.

Raketer på kvällen. Vackert. Torsdagskvällen bestod faktiskt ENDAST av bra artister så vi spenderade mycket tid med att skutta mellan scener och skrika oss hesa.

Tog oss en tur till Kupolen på fredagen när vi vaknade.

Oss!

Hanna och en knasig sidvänd Isabell.

Madde var ju med också självklart. Fast hon bodde på en annan camping, den största och fetaste faktiskt. Gud så stor den var alltså, tält överallt! Precis överallt! Och där det inte var tält låg burkar och spyor.

Gänget på Sex pistols.

Takida. Grymt.

Konfetti på Kent.

Våra grannar Knakan och Simon aka. Björn Gustavsson. Lik va?

Tandkräm på stängslet. Hängde sådär i flera timmar.

Godnatt 06.00.

Gick till Kupolen idag och hittade några way to big hårspännen på Gina.

Färgglada ponchos.

Vacker bild på Björnis och Knakan.

Grannfest.

Sen blev det mesta ganska mörkt för oss.

05.30, träffade en gäng från Umeå.

Härligt.

Hela min kropp är i princip täckt med blå spritpenna. Gulligt.
Tack för en underbar helg. Tack för att det finns så fina människor i Sverige.
Ses om 360 dagar.

Sådär ja.

2008-06-30 | 16:26:23
Så.. Nu är jag utvilad och tillräckligt pigg för att sitta vid datorn. Igår somnade jag här, pinsamt ju. Så sprang till sängen och nu har jag sovit 18 timmar. Skönt! Var iväg till Vallonen (ett ålderdomshem) tidigare idag och tittade när Lisa och Frida sjung för gamlingarna, vackert. Snart kommer bilder upp från en galen helg.


Hemma.

2008-06-29 | 22:05:12
Även fast jag nu är nyduschad och har rena lakan i sängen så längtar jag efter att få ligga på mitt hårda liggunderlag, i en varm sovsäck i ett fuktigt tält. Saknar att känna mig äcklig och eländig. Vi saknar Peace and love.

LET'S GO!

2008-06-25 | 23:40:21
Allt är klart. Nu är det bara sömnen kvar.
Vi hörs på söndag, my friends!


Almost done.

2008-06-25 | 20:30:45
Det mesta är nertryckt i väskan nu. Och den är tung som sten, men jag får skylla mig själv som har massa olagliga drycker med mig. Bara smink, borste och tandgrejer som ska i imorgon. Så nu kan jag chilla, hehe. Undra om Frida och Hanna stressar runt som tokar.. Ne, de är nog lika lugna som jag. Ih, nu börjar mitt festival-rus komma!


Packning.

2008-06-25 | 18:34:12
Min kväll består av packning packning och åter packning FÖR IMORGON ÅKER VI TILL PEACE AND LOVE I BORLÄNGE. EH, TJOHO KANSKE? I helvete vad kul vi ska ha. Har spenderat hela dagen hos Hanna och planerat och taggat ihop oss! Ni ska få se en bild på min fräna väska snart, hihi.

Lägenheten.

2008-06-25 | 01:50:40
Jag och mamma var ju på visning av en lägenhet som ligger vid Rudbeck. Åh. Jag säger bara åh. Den var gudomlig. Stora, vita öppna rum med högt tak, kaklat badrum, modernt kök med stora kylskåp i stål. Men ja, drömma kan man. För mamma och jag kommer inte in till stan förrän min slyna till bror har flyttat ifrån oss. Det vill säga när han har fast jobb, regelbunden inkomst, egen bil osv. Det kommer ta ett tag. Men det äre nästan värt. Jag SKA ha en lägenhet i city.

Fräschare hylla.

2008-06-25 | 01:37:30
Piffade upp min hylla idag som jag har i sovrummet. Jag köpte den silvriga ramen, silvriga vasen samt det svarta ljuset som sitter i och plastblomman. Fick allt det här för 129kr sammanlagt på Hemtex och Lagerhaus, jag älskar inredning!
Hittade även den här söta kjolen på Gina, man kan ha den antingen med eller utan hängslen, lika snyggt och sött båda sätten. 125 kr just nu. Billigt billigt. Dock ser den lite hängig och ledsen ut på galgen, men när man bär den är den glad, puffig och utsvängd! :)


Downtown.

2008-06-24 | 13:59:59
Nu vankas det pannkisar på Alvarsons lunchbord. Stackars mig, jag åt frukost för en timme sen.
Efter maten ska jag och mamma ta bussen till stan, hon ska hämta lånebil på Hälla medans jag träffar Hanna en snabbis och hjälper henne med praktikplats. (Och btw Hanna, jag följer inte med till Hälla så jag ringer dig  vid fyra som vi sa, hehe). Ska även in på Gina en snabbis och kanske köpa en kjol som jag upptäckte igår. En jeansblå med hängslen, sött va?
Och sen, mina damer och herrar, ska jag och mamma kolla på en lägenhet i Rudbecksparken, MIIIIHIIIIII! Mamma säger hela tiden: ja, vi kan väl göra det för skojs skull, drömma lite sådär.. Men jag tar detta på fullt allvar och om den är fin så SKA jag ha den. Men klart den är fin, en lägenhet i city liksom, hallååååe.. Ciao!

Grades.

2008-06-23 | 19:21:01
Fick hem mina betyg idag från skolan. Dock lite tråkigt att jag redan visste vad jag skulle få, jag menar, det är ju så spännande att äntligen få brev. :) Men visst är det skönt att ha dem nerskrivna på pappret än bara i mitt och lärarnas huvud. Det blev hursomhelst 6 VG och 3 MVG. Jag har ett mål att ta studenten på John Bauergymnasiet utan ett enda G i något ämne. Hög ribba jag vet, men det här är andra året i rad jag lyckas med det. Punkt!


Bild från när tjejerna och jag shoppade loss på Hälla idag.

Inför peace.

2008-06-23 | 14:08:29
Tält, våtservetter, torrschampo, nikotin, miniduschcreme, plåster och sprit.
WE ARE SO READY!

Övertid.

2008-06-22 | 21:09:28
Fick jobba lite längre idag, ungefär 45 minuter. Och gissa vad vi fick för det? Ett klistermärke som lyder "Bingo i Skultuna", jag säger bara HAHAH. En extra hundring hade suttit något finare än ett ynkligt klistermärke. Men.. det är ju faktiskt tanken på räknas.
Sitter här och kollar lite busstider, jag och tjejerna drar till Rusta imorgon och skaffar oss nödvändiga saker inför festivalen. Ih, jag älskar sånt här. Planering, fixning, ALLT! Så pirrigt. Vi ska även köpa ett tält, ett fräsigt ett. Hih!

Varmare färger.

2008-06-22 | 14:28:10
Blev trött på mitt svarta/röda/vita nu när det är sommar. Ändrade inte så mycket men jag tyckte att det gammellila gjorde en varmare ton på hela bloggen. Lite chict sådär. Idag händer det inte så mycket, ska snart cykla och jobba (ni vet där jag skrattar tills jag kvävs typ), dit ska jag. Ska få i mig lite fisk först, proteiner!
Jag skriver igen när jag är hemma, då ska jag bara ladda inför morgondagen då jag, Frida och Hanna ska planera massa inför Peace and love. Oh yea.

Kisses.

2008-06-21 | 16:48:55
Åhå, där försvann stenen från min mage. Jag älskar dig, Frida Bertilsson.

Igår kväll.

2008-06-21 | 13:40:22
Började ett gäng hos Cath med  grillning och taggning. Snapsvisor och nubbar innebär midsommar. Tog sedan damtrallorna och åkte några meter söderut till en annan gård. Där var det fest som gällde. Ah, som vanligt när en tunabo ordnar fest så var det roligt så länge det varade. Orka drama och bråk. Drick å ha kul istället som vuxna människor gör.


Midsummer.

2008-06-20 | 13:58:42
Glad midsommar allihopa! Dagen ska jag spendera med fina människor, fin mat och fin dryck. Fint.

Fik.

2008-06-20 | 01:57:33
Efter all städning tyckte jag allt att jag förtjänade en fik med världens bästa klasskompisar.
Puss på er!


Välstädat rum.

2008-06-20 | 00:23:54

En liten garderob full med kläder kors och tvärs. Till höger är min lilla betjänt överfull med mina tunikor/klänningar, väskor och sjalar. Fotöljen får till och med lida. Illa.


En till likadan garderob har fötts och fyllts med alla långa tröjor och klänningar. Lilla betjänten är inte heller full längre utan joinas bara av sjalar och väskor. Man ser till och med hur den ser ut. :O Fotöljen är fri och naken (överdraget ligger i tvätten).
SKÖNT.

Nästan klart.

2008-06-19 | 15:05:47
På fyra timmar har all städning blivit klar, garderoberna är på plats.
Nu är det mina babes som ska få flytta in på en större yta!


Clean.

2008-06-19 | 10:58:55
Det luktar garderobstädning! Och dammning! Och dammsugning! Mitt rum ska bli fient!
Det vankas före/efter bilder lite senare.

De nya.

2008-06-19 | 00:48:48


Lite a la Elin Kling style med vridna bilder, vit skuggad text och pilar.
Måste ju hämta inspiration nånstans, så varför inte från den snygga Elin?

Three bracelets.

2008-06-18 | 13:12:15
Idag har jag skaffat mig tre armband för 50 enkronor, billigt billigt. Ett brunt i skinn, ett stelt brunt som man hakar fast liksom och ett bredare stelt i silver. Ett under att jag kan ha dom alla tre med mina pinnsmala handleder. Håller dock på att fixar så att skinnarmbandet sitter perfekt, det var lite stort.

Hannis.

2008-06-17 | 23:53:20
Precis hemkommen från Hanna, vi har suttit framför Gossip girl, garvat och gjort massa planer inför Peace and love som vi drar till om nästan exakt 8 dagar. Fan så kul.

Klart.

2008-06-17 | 19:13:47
Titta vilken fin blogg som föddes idag, det är Fridas som jag har designat. Det har kostat mig blod, svett och tårar, jag lovar. Åh, det där rimmade! Hah. Men det vare värt, för det finns ingen skönare känsla när allt är klart. Tack Johan och Adde som hjälpte mig också. Och Adde; jag fixade slutspurten själv! Bra va? :D

Ingen grill.

2008-06-17 | 17:02:39
Ingen grillning med fina tjejer ikväll. Så får ta mina halvfina tjejer istället och leka med dom. Nejdå, dom är lika fina dom med.

Bregott.

2008-06-17 | 16:53:50
Så himla trött på datorer nu. Suttit och fipplat, trixat och fixat sen jag vaknade. Nu orkar jag inte mer.
Jag, mitt hår och min kropp måste in i duschen nu. Jag säger som alltid: det är som ett helt bregottpaket i hela håret. Inte okej. Sen ska jag ju grilla ikväll med några fina vänner, då vill man ju vara fin själv!

Jag ber om ursäkt.

2008-06-17 | 02:10:51
Ja, jag var ju inte fullt seriös i föregående inlägg. Män är förstås inte dumma i huvet, det bara flög ur fingrarna så att säga. Anledningen till att jag blev så cpstörd var att jag håller på att designa en blogg, men vi kommer inte överens just nu och jag blir rykande arg när jag bråkar med datorer. Problemet är dock inte löst ännu, så jag tar hjälp av en viss Johan Forngren imorgon. (Ännu argare blev jag när han vips var offline, jag säger då det. Män..). Nerå, han är snäll som hjälper mig. Jag fnissade faktiskt till när jag läste igenom det förra inlägget, mitt påslakan blev också inblandat i grälet? Stackars. Det kan ju inte rå för att han är sydd på en speciellt sätt.
Nu ska jag sova, att tjafsa med datorer tar på krafterna!

ÄCKLIGT!

2008-06-17 | 00:38:22
VARFÖR KAN INTE EXPLORER OCH FIREFOX SAMARBETA?! Jag ska döda den jäveln kom på att hemsidor ska se annorlunda ut i Explorer. Det är säkert en man, för män tänker inte! Det är precis som mitt påslakan! VEM FAN KOMMER PÅ ATT ÖPPNINGEN SKA SITTA ÅT SIDAN?! Och vem klipper INTE hål i hörnen så att man kan dra i täcket?! Säkert en man det också!

Folket?

2008-06-16 | 23:37:13
Krånglar msn för er också?

Hannele.

2008-06-16 | 21:29:52
Idag tog jag och Hannele en kaffe och en bägare med glass på stugan. Det var ett tag sen.
Man kan väl säga att vi catchade up varandras liv. Hade hänt mer i hennes än i mitt. Som alltid. Huehue.
Btw, ett stort btw till och med, så fick jag äntligen tillbaka min mobil, efter tre veckor. Ma babe is home!

Veckans höjdpunkt.

2008-06-15 | 21:10:25
Jag tror nog söndagarna har blivit ljuspunkten i veckorna. Jag har så jävla kul på mitt jobb. Okej, långtråkigt men så jävla kul på samma gång. Kan det inte vara bingo i Skultuna varje dag? Eller kanske två gånger i veckan?

Pics.

2008-06-15 | 14:45:46









Aftonen.

2008-06-15 | 14:14:10
Det enda dåliga på hela kvällen igår var att Sverige torskade mot Spain. Men men, det är ju bara en sport. Men jag kan helt ärligt säga att Hannas vardagsrum stod i eld och lågor där Spanien tryckte in sitt andra mål, morr!
Familjen Engvall, Alvarson, Johansson och Eriksson tog sig sen upp till Norra nackby och dansade, grillade, lekte och drack. Senare mot kvällningen kom Jossan och Cathrine och gjorde oss sällskap. Mums vad kul vi hade.
Vi 01.00 cyklade jag hem i dimman, ashäftig vy över ån och åkern. Ni vet när dimman ligger sådär mystiskt och lurar över vattnet. Önskar att jag hade en bra kamera som kunde fånga det på bild.
Väl hemma tog jag cykeln igen och åkte och bastade, mihi.

Sommarkvällarna fortsätter..

2008-06-14 | 14:37:40
Klockan 17.30 ska jag, mamma och hennes kompis trampa ner till Södra Nackby där Sverige-Spanien visas på deras tv. Till det blir det massa gott! När vi har taggat färdigt ska hela gänget till gården bredvid för att dansa till klackarna går av. Mellan svettningarna ska jag trycka i mig en fet köttbit och potatissallad. Later!

Sommarkväll.

2008-06-14 | 01:46:07
Ikväll har jag grillat, varit på på en festival, gått bland karuseller, köpt remmar, träffat goa vänner, varit på krogen och åkt 180 km/h hem till tuna med takluckan öppen.
Man kan faktiskt göra mycket på en kväll, det är viljan som behövs.


Jealousy.

2008-06-13 | 14:36:49
Jag vill också heta Emelie Ohlsson och Hanna Björkstedt och vara lika grym fotograf som dom är. Jag hatar avundsjuka, jag blir seriöst bokstavligt talat sjuk av det. Kolla bara här. Och här.

Laugh.

2008-06-13 | 00:29:56
Ikväll har jag skrattat hela kvällen hos Frida. Kvällen har faktiskt endast bestått av skratt. Fint.

Niornas avslutning.

2008-06-12 | 11:29:43



Ett år; 365 dagar.

2008-06-12 | 00:55:42
Imorgon ska jag på niornas skolavslutning. Fatta att det är ett år sen vi nior gick ut grundskolan. Det är fan helt sjukt, helt läskigt att tänka på. Kommer ihåg den dagen så jävla bra. Jag och Jimmy vaknade, jag skuttade upp, jag satte på min vita klänning, jag sminkade mig, hämtade upp grannen och vi bokstavligt talat hoppade stolta iväg till skolan för att åka vidare ner till kyrkan. Vi sjöng, vi grät, vi fick stipendium, vi fick betyg. Jimmy och mamma kom med bilen och tittade på mig och Jimmy aggerade fotograf. Men det enda han lyckades fånga på bild var söndergråtna ansikten, för så sorligt var det. Kram, puss, tack och kram igen. Sen hem. Jag och Jimmy låg och pussades fram tills bussen till Grönan gick. Där firade vi vår avslutning.
Och nu sitter jag här, singel, har precis gått ut ettan på John Bauergymnasiet och har firat den dagen med min nya klass, nya kompisar. Äckligt hur mycket saker kan förändras på bara 365 dagar. Men visst är man lycklig.


Kurrar.

2008-06-12 | 00:15:05
Idag har jag träffat dessa!


Min tur!

2008-06-11 | 13:10:07
Nu ska jag traska ut och möta Frida och Fia, de ska få se hur lilla Joe bor. :) Inte för att det är något speciellt, men vi har varit hemma hos dem typ 156810 gånger, men aldrig hos mig, så nu är det allt min tur! Ciao.

SHALALALA!

2008-06-10 | 23:38:01
Sverige gjorde en bra start på EM, det kan man lugnt säga! Jag menar, vinner över de tidigare europamästarna GREKLAND med två kassar! Mycket bra snyggingar, mycket bra.
Imorgon kommer Fia och Frida hit för första gången! Statsbrudsen ska ut på landet och bli leriga! Haha, nej det är inte riktigt så. Jag bor ju faktiskt i radhus!

Degig dag.

2008-06-10 | 19:08:29
Jag och Hanna åkte med vinden till Cathrine som låg och degade i sängen. Vi gjorde henne sällskap med mjukisar, en godispåse och en bra film. Kom precis hem nu och taggar inför fotbollen, sverige-grekland tjohej!


Blåsigt.

2008-06-10 | 12:51:23
Imorse vaknade jag av att min dörr blåste igen. Hade bara en litenliten springa öppen i fönstret och det fick dörren att blåsa igen. Då blåser det rejält ska ni veta.
Idag blir det en mysdag, film på dagen och fotbollsfrossa ikväll med mami. På med sverigetröjorna och kleta krigsmålning!

Full rulle..

2008-06-10 | 00:47:20
..idag med! Skönt! Stekte för mig själv en stund ute i solen, nu har man fått tillräckligt med färg inför de molniga dagarna. Vid halv fyra tog jag bussen in till stan och träffade Michaela. Vi kilade ner på stan, jag fräschade upp mitt hår men ingen större skillnad, hon shoppade lite och sen köpte vi spicy! Sen hemhem och spelaspela guitar hero, så kul! Vid tio träffade jag Frida och Fia i parken över ett digestivekex! :)



God natt!

<3

2008-06-08 | 22:42:52


ÄLSKAR ER.

Övningskört!

2008-06-08 | 21:34:06
Ih, jag har växlat mellan ettan och tvåan! Utan motorstopp, utan hack i motorn, helt stilrent! Ni förstår nog inte hur stort det är för mig, men iaf, big step in my life skulle jag vilja uttrycka mig! Jobbat en sväng nu på kvällen på bingon, roligaste på länge. Jag säger bara en sak: Daniel Stahre är g a l e n.

Sommarglädje.

2008-06-08 | 03:01:35

Perfekt dag.

2008-06-08 | 02:12:53
Idag har det varit en perfekt ulimat sommardag, en typisk sommardag liksom. Började med att jag tog bussen till Västeråset 10.50, kilade in på Lindex och köpte mig en söt lila bikini. Sedan tog jag och Lisa båten till Östra holmen tillsammans med Tobbe och Matte. Bada, sola, snacka hela dagen tills Frida och gänget kom. Tyvärr skulle vi precis ta båten hem då, men en liten stund träffades vi. Störtade mot Ica och införskaffade kvällens nödvändigheter, så som flintastek, chips och läsk. Vid sju rörde vi oss mot Cath och började kvällen med en fin drink. Satte på grillen och stekte våra fina köttstekar. Mumsade i oss som fan tills Slangen ringde och sa att han skulle köra oss till gropen för lite kvällsmys. Roligt, tänkte vi och började plocka undan. I gropen befann sig resten av  glada gänget och jag och Lisa bestämde oss för ett dopp i det blå. För varmt i vattnet, till skillnad från Östra där man bara hann ta några simtag innan man krampades till döds. Fixade ihop en eld och mös resten av kvällen. Sol, bad, skratt, grill, kvällsdopp och kvällsmys på en strand med vänner. DET KALLAR JAG EN TYPISK SOMMARDAG.

Tammska.

2008-06-06 | 16:46:08
Solat i Tammska någon timme nu med Cath. Jag vet att vi inte ska klaga på solen, men idag är det för varmt för att vara ute. Man blir totalt svettig av minsta lilla ansträngning. Men ändå ber jag till gud att resten av sommaren ser ut såhär.


Titta vilken fin färg blomman har.

Nu har man liksom fattat.

2008-06-06 | 14:10:51
Det har varit full rulle sen i onsdags då jag gick ut ettan. Så nu när man har varvat ner, sovit, vilat, ätit ordentligt, DÅ har man liksom insett att vi verkligen har sommarlov. 11 veckors sommarlov från och med NU.

Student.

2008-06-05 | 18:04:08


Student idag i Västeråset. Fin bild jag tog idag, tycker jag! :) Och kolla bara på det söta plakatet.

Graduate.

2008-06-05 | 15:51:49
Såhär såg jag ut på avslutningen igår.


Bror 20 år.

2008-06-03 | 21:58:29


Bror Jonas fyller 20 idag. Grattis broder.
Provade lite nya redigeringar idag, kul att sitta och bara mixa.

Praktik.

2008-06-03 | 18:00:42
Måste bara uppmana er om att jag skaffat praktikplats inför hösten, på Photografen. Fota i fem veckor med proffskameror, proffsstudior och proffsfotografer. I like it. I like it a lot.

De soliga dagarna i bilder.

2008-06-03 | 16:40:30
Här kommer helgens och veckans bilder. Det vill säga Göteborg, junitrofén, Vasa och lite från Djäknet idag.


På väg till Göteborg.


La oss direkt ute i solen när vi kom fram.


Kinakäk är mums.
















Tjejerna i Uppswinget.


I kön till Balder.


PUSS.


Junitrofén.


Lisa.


Efter junitrofén stack jag till parken för kvällsgott med dessa + Hanna.


Livet e festis.


Fia fick äckligt kaffe som såg ut som spya.


Idag gick vi till Djäknet med skolan.


Lilla Fisen.


Folk brännbollade.

Det var de dagarna, det! Visst ser det underbart ut?

Solen.

2008-06-02 | 23:40:43
Junitrofén hela dagen på löga, med massa fina människor. Och vasaparken på kvällen med ännu mer fina människor. Solen gör verkligen en pepp att hitta på något, om dagen hade varit molnig och grå hade vi ju verkligen inte suttit i Vasan nu på kvällen. Bilder kommer snart!

Kul.

2008-06-02 | 09:13:55
Kul att jag inte insåg förrän framme vid busshållplatsen att jag kanske borde fråga någon om vi börjar som vanligt eftersom jag har i princip varit okontaktbar hela helgen. Och kul att Camilla säger att vi börjar 10.40, jag har liksom gått upp, fixat mig, klätt på mig, käkat frukost och stressat HELT I ONÖDAN. Men, jag har faktiskt bara mig själv att skylla. Så hejdå, gör ett nytt försök med att åka buss kl. 9.55.

Shopping.

2008-06-01 | 22:27:37

Vit/röd rutig skjortklänning från J store, 174kr på rea.


Läsglasögon från Kappahl, 99kr.


Glasögonen på.


Kolla in denna coola frisyr. Orka beställa ett flätat diadem när man kan göra ett äkta själv?
Emma är uppfinnaren av denna. Dock måste man har långt hår så flätan räcker runt.


Å detta stora spänne, köpte tvåpack. 14,50 på Kappahl.

Ni kanske tycker det är konstigt att jag inte tog vara på dem affärerna som inte finns i Västerås, men faktum är att jag hittade inget på Monki/Topshop/Rut Med Flera och sådana extremt grymma affärer. Lite synd. Man har inte alltid shoppingen på sin sida, som jag sagt förut. ;) God natt, bilder från själva resan får ni se imorgon.

Home sweet home.

2008-06-01 | 20:57:27
Hemma från Göteborg! & jag har ångest, jag vill inte vara hemma! Varför ska semestrar gå så fort för? ANYWAY, vi tjejer hade hur kul som helst. Vi shoppade, solade och åt ute i fredags. Liseberg hela dagen igår, från klockan 11.00-23.00, tufft värre. Och idag spenderade vi bara tid på tåget. Om jag skulle berätta alla saker vi har varit med om skulle detta inlägg blir 59136 sidor lång uppsats. & det vill vi ju inte. Bilder kommer! Det har i vilket fall varit sjukt kul och trevligt med bästa tjejerna någonsin. Tack. <3