Estocolmo

2008-03-29 | 21:39:13
Idag var det då den 29 mars då vi tjejer planerade att åka till Stockholm och nu är det genomfört! Gårdagen var det ju fest för hela slanten så jag vaknade imorse lite halvt yr och illamående, men gick över så fort jag fick i mig lite frukost. Mötte upp brudarna på station och tåget gnisslade iväg. Hela eftermiddagen bestod av shopping shopping shopping och lite donken på ett hörn också. Har inte så mycket mer att säga än att vi gick runt i Stockholm och kikade i butiker. Frida och Hanna drog på konsert vid fem och jag, Fia och Camilla vandrade vidare och tog bussen 18.30 hem till Västerås.
Jag hittade faktiskt inte så jättemycket kläder och sånt, väldigt ovanligt för att vara mig, Stockholm är ju Stockholm liksom. MEN ibland har man väl inte affärerna på sin sida helt enkelt.

Detta blev det iallafall:
Vit lång tee med fickor, Gina.
Väska i sidentyg, Gina.
Röda örhängen, Topshop.

image36

image38

Rubrik

2008-03-28 | 14:45:21
Fick precis reda på att menyn syns i explorer 7 men inte 6. Så synd för er krakar som sitter med 6an därhemma och kämpar, men jag orkar inte bry mig om det. De flesta kör väl med internet explorer 7 eller firefox, am I right?
Nu är Thildas design färdig, du kan kolla in den här. Hoppas hon blev nöjd, har man tråkigt så har man! :)
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, man vill ju vara fräsch inför kvällens tillställningar! Sen imorgon drar jag till Stockholm ju med mina bruds, ska också bli grymt kul! Så ska försöka ta det lilla lugna ikväll, inga problem. Nej, duschen kallar och jag måste välja kläder! Tuff choice.


Explorer

2008-03-28 | 13:11:16
God morgon. Sitter här och med ett glas cola och ahlgrens bilar, finns det nån mumsigare kombination?
Har upptäckt att min blogg ser lite knäpp ut i explorer, menyn till höger syns tydligen inte för dem. Men nu har jag fixat det och tror det ska funka. Jag använder firefox, därför jag inte har brytt mig om explorer.
Men syns menyn för er som använder explorer? Skulle vara skitsnällt om ni svarade så jag vet. Nu ska jag hjälpa Thilda med hennes design, puss!

Afton

2008-03-28 | 00:53:07
God afton! Kom precis hem från Hanna. Har varit där med Isabella och Cath, blev mmys och mycket skratt till massa spel vi spelade. "Med andra ord" var nog hjödpunkten! Bad även Hanna att platta mitt hår så jag slipper göra det imorgon, tänkte liksom köra på plattat på Maddes partaj. Blir nog kul där, halva Sverige ska förfan dit. Mums! Nu ska jag hopp i säng och äntligen får jag sova ut imorgon!

Kvällens mysoutfit.
Stor tee och mina nya lila tights.

image36

Håret

2008-03-27 | 17:10:07
Nu fick jag en ljusare nyans av mitt polkagris färgade hår, fortfarande inte helt nöjd och ganska ledsen över att jag förstörde min fina färg. Tanken var ju bara att bättra på den, inte radera den. Men men, nu har jag väl svartbruna, blonda och rödaktiga slingor i hela håret. De svartbruna och blonda gör att håret får en rå effekt, det gillas inte. Men får bli massa mer blonda slingor när jag känner för att lägga ner pengar på det.
Här har ni bilder, vissa av er kanske inte ser någon skillnad alls, men förändringen syns mer in real life.

På översta bilden ser man att det är mörkare än förut (tycker jag). På den understa ser ni kombinationen mellan den svartbruna slingan och den blonda, visst var det rått och fult? Ah, säg vad ni tycker helt enkelt.

image41image42

:(

2008-03-27 | 12:30:00
Okej, nu har jag kommit hem.. Eeh, jag är varken ful eller snygg i håret. Jag tog för mörk färg så det blev typ.... mörk mörk mörka slingor på mitt ljusa hår. Så jaa.. en polkagris med svart/vita ränder, äre det rätta uttrycket? Om man säger såhär, det blev för mycket mörkt så nu har jag knappt någon ljus färg kvar. Så nu måste jag till Ica och köpa blond slingfärg, men klarar inte av att slinga själv (tror jag!) så håller på att få tag i någon hjälpsam jävel. Emma har ju slingat på mig de senaste gångerna och hon är skitduktig, men vi har inte träffats på ett bra tag så det känns dumt och ba "hej, vill du slinga håret på mig?".
Men det här blir nog bra med massa blonda slingor på det här, jag har inte någon panik som jag borde ha, för den blonda slingfärgen på Ica kan man lita på! Så jag lägger upp bilder när jag är HELT färdig. Ni får hålla er. OKEJ, nu fick jag precis reda på att Lisa kan slinga på mig, så jag sticker dit nu sen hörs vi! Cia0a00!

Slinga håret

2008-03-27 | 10:03:14
Nu har jag precis stigit upp, blev inte mycket sömn inatt men solen hjälper faktiskt en att gå upp. Anledningen till att jag är uppe rätt så tidigt är att jag ska iväg och slinga håret, blir chokladbruna ganska tjocka i hela håret. Jag älskar när håret skimrar både blont och brunt, men mest brunt. :) Så jag håller tummarna för detta, hoppas frisören gör så att dem syns. Nu blir det frukost, lägger in bilder sen!  Ciao!

17 år update

2008-03-26 | 20:30:59
image34Skulle ha bloggat tidigare men som vanligt var blogg.se knullat. Tjejerna rullade iallafall in vid 13.00 och paketöppningen börjades för Hannas och min del. Jag fick lila tights, lila underkläder, mascara och ett härligt kort! Jättenöjd. Hanna fick också tights fast i en annan nyans, konsertbiljetten av mig och en svart långt linne! Hoho, vi var så nöjda då.
Efter att kalaset var slut skuttade jag ner till brevlådan för att kolla efter kort eller något mer fint att öppna. I lådan låg en hälsing från släkten i Ulricehamn samt 200kr på Gina tricot, verkligen välbehövt eftersom jag drar till Stockholm och shoppar loss på lördag.
Nu är farbror+kusiner här men jag smet ifrån ett tag för att skriva lite, av dem fick jag också presentkort på Gina, 250kr. Sammanlagt 450 spänn att göra av med därinne, kul kul! Så blir nog en bra dag i Stockholm ändå fast min dåliga ekonomi! :) På bilden ser ni mina presenter förutom pengarna på Gina! Ha en trevlig kväll, nu ska jag titta på fotboll med släkt.

17 år

2008-03-26 | 12:37:55
Födelsedag idag! Mamma kom in sjungandes på mitt rum imorse vid halv sju. Det är tradition att hon kommer in och ger mig paket, även fast jag är ledig och hon jobbar! Jag flög verkligen upp och solen sken, underbart ju! I mitt första paket var det en sminkkurs på Make up store, där får man ju också välja smink för 500kr! I det andra stoooora paketet låg en datorväska till skolan, för dem vi har nu är ju hur fula som helst. Så nu är jag lika cool som alla er andra som redan har skaffat en sån! Sist men inte minst fick jag en konsertbiljett, Lars Winnerbäck 14 augusti, k-k-kul som fan! Det bästa är att jag har gett Hanna en likadan biljett i födelsedagspresent! Efter presentöppningen somnade jag om till 11.00, men vaknade då och då pga alla söta sms! Tack alla!
Nu har jag duschat, slagit in Hannas present och dukat bordet. Thihi, snart kommer tjejerna hit och firar både mig och Hanna som fyllde år för en vecka sen. Kan knappt vänta innan jag får ge henne konsertbiljetten, hoppas hon blir glad! Tror det kan bli riktigt mysigt att lyssna på Winnerbäcks sommarturné en solig kväll på Strömsholm slott, låter det inte härligt? Och undra vad jag får av resten av tjejerna.. Älskar att fylla år!
Nu måste jag ner och vänta in tjejerna, skriver mer sen!

Sweet seventeen

2008-03-25 | 21:50:53
Lisa kom hit och spenderade lite tid med mig, vi gick en promenad genom iskalla Skultuna. Blir så trött på det här vädret, hoppas det är finare på lördag iallafall. Hela kvällen har jag suttit och ringt och smsat runt till mina girls, de kommer hit på lite kalas imorgon. Hoppas på presenter :* Fyller ju 17 imorgon.. men huh, jag börjar bli rädd! Det brukar ju alltid pirra i magen kvällen innan, tiden går segt och man kan inte somna. Men nej, tvärtom här för min del. Tiden bara susar förbi, inga butterflies och jag är skittrött och vet att jag kommer somna så fort jag lägger mig! Vart är du, fylla-år-känsla?

Ny design..

2008-03-25 | 14:49:40
..men jag vet inte om jag är nöjd. Lite osäker om jag ska ha en genomskinlig bakgrund på själva bloggen, ser det bra ut? Jag tycker sånt här är skitkul att hålla på med och jag vill att det ska se rätt okej ut, åsikter tack!

Bad update

2008-03-25 | 13:42:04
Förlåt förlåt förlåt för min dåliga uppdatering hela tiden. Måste börja skriva inlägg mer regelbundet om det ska bli nåt av den här jäveln, haha. Nämen blogg.se var ju fuckat igår imorse när jag skulle blogga, sen drog ju jag till Fia och träffade Frida och Hanna. Sen var man ju med dem hela kvällen och natten, inge tid för internet. Men det var iallafall mmmys, vi fettade med kebab, pizza, chips, dipp, cola, fanta, choklad, ALLT NI KAN HITTA I GODISHYLLAN! Till alla dessa godsaker blev det So you think you can dance, Parlamentet och Ciao bella. Toppenkväll! Hanna rullade hem till Rönnby men vi andra dog vid typ 03.00 och återupplivades 10.00. Frida tog sin buss hem men jag och Fia skuttade ner på stan och bokade bussbiljetter inför Stockholm. Ska nämligen åka tåg dit på lördag och shoppashoppashoppa, sen tar jag och Fia bussen hem pga ekonomiska skäl, HEHE. Mer om det senare i veckan! Nu ska jag baka bullar för det är en speciell dag imorgon... *fniss*

Ni är ba för bäzzt.
image29

Garderobsökning

2008-03-23 | 16:06:32
Nyligen hemkommen från en liten möbeltripp med mamsen, kikade på garderober som verkligen är välbehövt. 5kg kläder i en 60x60cm garderob? NEJ. Så ska bli en stor fin med massa dörrar och skåp, heaven! Blir även en matchande tv-bänk till. Den nuvarande tv-bänken jag har är totalt nedproppad med allt mitt smink, eeh, och nu ska jag få en dubbelt så mindre bänk. Vart i helvete ska jag förvara mitt smink? Oh herre, dagens i-landsproblem. Får hitta lite utrymme i den nya garderoben. Jag och mamsen sticker nog in på söndag och köper, kör hem och monterar! :D Fixar en bild på mitt rum när allt är klart, för nu ser det...förjävligt ut.
Blir en lugn kväll, lite tv (bland annat skärgårdsdoktorn, älskart). Imorgon är det chicks från klassen som gäller, can't wait!

Happy ester y'all!

2008-03-22 | 16:31:03
Påskafton.. lite mys är det allt! Mamma är därnere och donar med vår påskmiddag medan Jonas och jag sitter här uppe och latar oss framför datorskärmarna. Har precis läst ut min bok, "Inte utan min dotter". SÅ BRA BOK, ni som gillar självbiografier dvs saker som hänt i verkligenheten ska verkligen läsa den här! Ska till Lisa senare och fortsätta fira påsken där, mmmys!

Jag följde Fias fotspår och laddade upp en härlig påskbild. En liten Johanni redo för att knacka dörr i hopp om att få godis. Thihi, GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

image28

Calm down

2008-03-22 | 01:57:16
Okej, nu har jag lugnat ner mig efter en heldag indränkt i mina tårar. Spenderat lite tid med mamma även fast jag tidigare idag lovade mig själv att aldrig mer prata med henne. Serni, jag utvecklas fort. Vi kollade på Let's dance, Den utvalde, CSI Miami och till sist Rat race. Lång tv-kväll med andra ord! Så nu har vi bestämt att vi åker till Ikea en dag (ska få ny garderob), bakar bullar till min 17 årsdag och bara tar det lugnt. Hon vill jättegärna åka skidor någonstans, men eftersom vi bor i fucking Västmanland så existerar ingen snö här, så det innebär att man måste ta sig norrut bara för att åka skidor en dag. Romme är typ det närmaste och där var jag för ca tre veckor sen, känns lite smått ovärt, men man vill ju samtidigt göra sin mamma glad om hon vill åka. Får se hur veckan slutar.. lär bli rätt mycket, but hey I like it!

Stugan

2008-03-21 | 14:01:37
Ni som gillar att läsa om mig och mitt liv kan ju ta er en titt på den här texten. Om ni inte känner mig eller gillar mig så är den inte att rekommendera, den består endast av klagomål kan man säga. Men jag var tvungen, förlåt ..
Igår var jag så jävla ledsen att jag gjorde massa saker som man bara inte gör sent på natten. Jag skrev klart min novell, det har aldrig hänt i världshistorien att jag har pluggat 01.30 på natten på ett lov. Jag tog hand om all disk i köket, plockade ur maskinen, torkade alla luckor, kylskåp, frysar, ja alla ytor du kan finna i vårat minimala kök. Mamma såg att det var något konstigt när jag stor och slet arslet av mig i köket mitt på natten, hon slängde ur sig "du behöver inte diska stekpannorna om du inte vill, det tar jag imorgon". Blev ännu argare och skrubbade dem där satans pannorna och gjorde dem så rena att det blänkte om dem. Jag vek sedan tvätten och sorterade den i tre olika högar, en till Jonas, en till mig och en till mamma. Det blev totalt tre inte alltför stora högar med svarta kläder, deprimerande. Sedan gick jag upp och tog undan alla kläder på mitt golv, hängde upp och vek allt jag såg. Puffade till både kuddarna, täcket och lakanet. 03.18 var jag färdig och då började jag verkligen storgråta, konstig kväll va?
Klockan är nu 13.30 långfredagen den 21 mars och jag sitter fortfarande och ruttnar i den här äckliga datastolen i det här vidriga samhället jag har bott i i snart 16 jävla år. Just nu borde jag vara på väg upp till stugan, kanske till och med halvvägs. Men nej, mamma tycker inte det. Hon är frisk, kry och glad men ÄNDÅ så åker vi inte. Jag förstår inte? Hon tänker inte som oss, det måste vara någon jävel som hatar mig som har programmerat om hennes hjärna och gjort den negativ. Jag kan gå med på att hon känner sig trött efter att ha varit sjuk, men varför åker vi inte imorgon då? WHY GOD? TELL ME WHY? Vi kan åka imorgon och åka hem en dag senare, det betyder att jag får spendera halva min födelsedag i en bil men det skiter jag fullständigt i. 17 är iallafall en värdelös ålder och behövs inte firas någonstans. Jag tycker mamma ska vara förvånad att jag så gärna vill åka upp till stugan, hon ska vara glad att jag inte är någon dryg sminkad fjortis som bara klagar. Jag vill ju åka, jag vill upp dit och bara tänka på mig själv. Jag vill lära mig åka snowboard, jag vill! Men KUL att jag kommer spendera ännu en helg i äckelSkultuna, det här suger, fan vad jag hatar det här stället.
Vår stuga som min bästa morfar har byggt ligger 4 mil utanför Idre i ett litet samhälle som kallas Lövåsen. Där finns det en lift och tre nedfarter, hur perfekt som helst för mig och min bräda. Vår lilla lilla stuga är omringad av lyxvillor som massa rika gubbar äger tillsammans med deras fruar i pälsar och åtsittande skidställ. Men MITT hus är iallafall det bästa och Lövåsens övriga slott kommer aldrig upp i stugans nivå. Den heter Vila, sött va? Den är helt enkelt byggd för att man vila, ta en stund för sig själv och varva ner.

image25



Förstår ni nu varför jag vill åka?


Perfect day

2008-03-20 | 19:50:49
Excellente day! Vaknade runt elva, perfekt tid och fick sova ut, trampade iväg till ica för att skaffa några bra grejer för mammas mage, bland annat blåbärssoppa. (Ja, jag gör allt för att hon ska bli frisk).
Tog sedan bussen in till stan för att ha mentorssamtal med min kära handledare Jakob. Gick prima skinka och jag rullade hemåt igen. Bättrade på outfiten och sminkningen och lagade även ett lass med mat som inte blev alltför gott, uäck!
Dags för nästa busstur, nu för att träffa Fia, Hanna och Frida över en liten fik. Hann faktiskt förbi Gina också och blev ett linne rikare, långt och fräscht. På gränden satt vi i timmar och härjade, bland annat om nästa helg och massa mmys.
Nu sitter jag här i hopp om att mamma säger att vi drar imorgon bitti, håll tummarna för mig alla!

Vitt långt linne från Gina, 64kr! Billigt billigt.
Kan bli rätt tufft med färgade tights och mina bamboos. :)


Boring

2008-03-19 | 23:20:08
Jag älskar att göra saker hela tiden! Igår drog jag till hälla t ex, idag var det stan, brudsen och dans som gällde. Visst, det kanske inte är vääärldens sysslor, men hellre gå upp och fixa sig och göra något utav dagen istället för spendera den i sängen. Blajs för sånt!
Men ah, efter att ha lyckats laga makaroner och köttbullar (dock lite brända) så hoppade jag och Lisa på bussen som tog oss in till city, träffade på Hanna (som fyller år idag <3<3<3) och Cath, drog en mellankaffe på donken och tjattrade som vanligt. Trippade sedan ner till Dansverkstan' för att rocka street jam, mycket rooligt! Fast skulle vilja dansa par till typ snabbare låtar, för nu har vi tränat och tränat på våra två danser att jag nästan gör dem i sömnen ..
Sedan när jag kom innanför dörren möttes jag av en spyende mor som låg nedbäddad i soffan med magsjuka och feber, både jag och bror sprang, verkligen sprang alltså, ifrån henne och stängde igen våra dörrar för att aldrig mer komma ut förrän hon är frisk! Sådetså! Detta jävelskap innebär att min & mammas fjällenresa kan bli inställt, suck! Ber till gudarna att hon är frisk, vill inte vara kvar här och plus att jag inte varit däruppe på två jävla år, saknart ..
Nu ska jag väl tröstäta och deppa till någon tjejig film, ha't

PEACE AND LOVE

2008-03-18 | 22:51:43
Here we fucking come, Borlänge! Supa, gapa, härja, dansa, rocka! Dag in och dag ut, LADDDDA.

Hälla & sånt

2008-03-18 | 18:01:53
Ledig ledig ledig. Bestämde mig för att haka på mamsen in till Hälla, hon skulle fixa massa stuffs. Blev pjäxor och mössa för hennes del inför våran skidtripp upp till stugan över påskhelgen. Skönt att få komma bort och bara.. vara typ. Ska även spendera mycket tid med min kamera däruppe. Aja, fortfarande bara tisdag, mer om det senare. Vi körde en storhandling på maxi också, sen rullade vi hemåt i ovädret. Alltså kul att det är snö igen efter att ha varit strålande vår för typ två veckor sen, dagens klimat alltså! Jag säger då det ..
Tisdag innebär också Gossip Girl, ska snart ner till Hanna för att checka det. Later!



Today's outfit
Svarta jeans, gina tricot
Lång vit skjorta, gina tricot
Svart kort glansig jacka, new yorker
Virkad halsduk, vero moda
Väska, mammas gamla, affär okänd
Örhängen, Ur&Penn

Cut cut cut

2008-03-17 | 20:42:32
Ny måndag, ny vecka, inte depp nånstans för jag fick typ påsklov idag. Huhu. Vi fick nämligen våra omdömen idag av alla lärare och dessutom kommentarer om man har något kvar att göra inom det ämnet, eh fick jag några rester? Självklart inte, detta betyder att jag inte behöver vistas i skolan de sista dagarna innan påsklovet. Därför fick jag "lov" idag, feels good feels good! Men jag gör ett undantag på torsdag då jag har mentorssamtal 13.45, men hey, sovmorgon så varför ens klaga? Och så är innebandyn over också, vad fan ska jag göra de närmsta dagarna? Hade helt seriöst haft vanliga lektioner istället så tiden går fort ..
Japp, måndag innebar också klipptid, så nu är jag fräsh i håret. Tog ca 2 cm på längden och en aning mer på det uppklippta, klippte också som ett V i ryggen, ville liksom ha något nytt.

Resultat
Väldigt ovårdat och stripigt på före-bilden måste jag säga.
image17

Fräscha toppar och en nöjd Joe.
image18

Är det inte ljuvligt?

2008-03-16 | 21:10:22
Det är allt för härligt att somna framför tvn för man inte orkar hålla ögonen öppna, dock så missade jag One three hill och Parlamentet pga det, men riktigt skönt. Ganska förvånande att man somnar på en söndag så fort man har lagt sig ner, brukar oftast hända på skoldagar liksom. Men idag var Joe trött, hoppas jag somnar lika skönt sen när jag ska sova på riiiktigt. Har precis läst igenom Hanneles blogg, måste medge att jag saknar henne lite.

Bear <3

2008-03-16 | 15:05:41
Blogg.se har ju varit knullat den senaste tiden och jag har inte heller suttit framför datorn så mycket. Haft viktigare saker för mig, till exempel så har jag partat så det flyger om det, garvat till Björnis på melodifestivalen och vunnit mot Virsbo med 10-1. SLÅ DEN DU!
Det Björn gjorde i Globen var fan top notch, bästa hittills, tjohej vad jag, Hanna och Cath grät av lycka. Sen att vinna sista seriematchen var ju inte så dumt det heller, hade velat göra en kasse, men man kan väl inte få allt här i världen. Nu är det söndag, ångestsöndag som folk kallar det. Inget plugg som står i kalendern, visst? Rätta mig om jag har fel. Så det blir en heldag på datorstolen och självklart i sängen, later!
Grotta otta otta otta ..

Girls <3

2008-03-14 | 16:32:42
Massa trevlig kväll och natt hos Frida, seriöst vårat kackel startade så fort vi kom innanför dörren och slutade fyra timmar efter det. Helt torr i munnen fan efter allt skitsnack! Ah, faktiskt så bestod bara kvällen av snack snack snack, men så ska det vara!
Efter typ sex timmars sömn gick vi upp och åt frukost, tog sedan bussen ner på stan för att fika med Camillas mamma, naw söti. Fia klippte lugg, JÄTTEfint på na & jag beställde tid på måndag. Ska toppa ca 2 cm och fixa till det uppklippta, fräscha upp det med andra ord.
Nu inväntar jag kvällen som består av party med mina favorit bruds, ytz ytz!

Kall torsdag

2008-03-13 | 16:28:46
Drog mig upp ur sängen och tog mig till friluftsdagen iallafall, stolt över mig själv! & nu sitter man här helt torr och varm, dagen susade ju förbi! Det var väl inte mitt livs bästa dag och hade inte missat något om jag var hemma, men jag tyckte våran grupp hade det trevligt iallafall. :)
Nu har jag precis druckit två koppar kaffe och ska snart börja förbereda kvällen, ska iväg på träning vid sex tiden och sedan ta bussen klockan nio till Frida's mansion för lite girls night in med Frida, Fia, Camilla & kanske Hanna (?). Drar en sleepover där och lunchar på stan imorgon eftersom JB är lediga, sug på den suckers!
Så hinner inte blogga förrän imorgon, men det är ingen som bryr sig iallafall, så hejdo.

Lite pics från dagen

Let there be light!

2008-03-12 | 22:17:12
Strömavbrott på landet idag, nu blir alla tanter och gubbar glada att det händer nåt i det här fanskapet vi har till samhälle. Blev iallafall skitskraj när allting gick från vitt till svart på en sekund, vinglade ner till mamma och alla mysiga värmeljus. Satt och pratade, mamma lärde mig stretchövningar, den kvinnan är vig alltså! Det är otroligt, fast innebandyspelare är kända för sin oviga kropp så jag tror jag skyller på det. Och mamsen har faktiskt gått i yoga så hon har en viss fördel ..
Strömmen gick igång efter en timme och hela Skultuna stod i jublande körer, haha! Nu är allt som det ska, lampor är igång och internet går i rusande fart. Nu är det bara morgondagen ett problem, vet inte om jag ska hoppa över den "mysiga" friluftsdagen som JB har planerat att ha. Töntiga aktiviteter på en regnig Björnö låter ju inte sådär jättelockande. Hälften av klassen ska skippa skiten, och jag står vilsen och har ingen aning om vad jag ska göra. SUCK ALLTSÅ!

Shoppingtisdag

2008-03-11 | 15:33:27
Mötte mamsen min på banken efter skolan för att ta ut pengar, he-he. Jackan på new yorker blev godkänd av henne och jag tog växeln och sprang över till HM för att bli två långa t-shirtar rikare. En randig och en hel svart, skulle ju ha beställt de i katalogen, men orkade inte hålla på med det när jag såg dem i affären. Har även bestämt mig för att köpa en vit i en liten större storlek så man kan ha leggins till, färgade leggings till och med, hittade ett par idag på Indiska som jag ska köpa inom en snar framtid. På vägen till bussen hann jag också bli förälskad i ett par blaffiga örhängen, stort ska det vara!

Den randiga köpte jag i svart också dårå, som ni kanske förstår. Sen var jackan lite svår att fota med blixt, så fick inte med mer än såhär. Till sist men absolut inte minst (huhu), de gröna örhängena från Indiska.


Rainy monday

2008-03-10 | 18:00:47
En litet buckligt kuvert lös upp köksbordet när jag ramlade in från allt spöregn i eftermiddags; mina bamboos! Happy face. Fast de luktar äckligt, huhu, typ plastbajsäckel! Får väl spruta lite parfym på dem eller nåt!
Ska nog kila till New Yorker imorgon också för att köpa en svart kort jacka. Har gått och flirtat med den varje dag jag varit på stan (vilket är väldigt ofta), men ack, 36 har aldrig funnits såklart. Men idag tog jag mig utmaningen att prova 34, den var inte så pjåkig trots allt. Så jag lånar mammas plånbok och springer dit imorgon och blir en jacka rikare. Helt värd pengarna, endast 300 svenska riksdaler. Visar imorgon om jag lyckas köpa den! Hejdo.

Bamboo Örhängen - Guldhjärtan 89kr Betties Galleria

Addicted

2008-03-09 | 18:25:23
Det är helt sjukt vad man kan bli beroende av någon annans liv, även fast man inte ens träffat personen. Jag läser de största bloggarna varje dag, det har blivit som en rutin alltså. Bra eller dåligt? Jag får ju inte ångest precis efter att jag har läst den och jag tycker det är underhållande och intressant. Så förmodligen är det väl bra. Men det känns fortfarande sjukt att redan tycka att man "känner" personen och man vet vilka kompisar han/hon har. De gör också ett jävligt bra jobb och drar åt sig runt 20 000 läsare per dag, så jag är väl inte ensam att ständigt klicka sin in på Blondinbella, Kenza och Stina-Lee. Själv sitter man här med ett inlägg per dag och 15-20 läsare, ehe. Internet är en äcklig värld. Hejdo!

Saturnus

2008-03-08 | 14:16:04
Rätt trevlig kväll igår måste jag säga, bara glida in och träffa massa godingar. Hellre det än att sitta framför Let's dance liksom. Var iallafall hemma hos Jocke, grymt snygg lägenhet med massa fräscha prylar, avis! Nattbuss hem till sängen för att tagga till matchen som var nyss. Åkte till Ramnäs och fölorade mot Sura, besviken på vissa, stolta över andra. Inga mer kommentarer om den saken.
Nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på kvällen typ, blir girls hos Lisa och förmodligen vidare ut och partaya. Hör av er till oss? Puss

Partyfriday

2008-03-07 | 20:16:37
Det är sjukt vad veckorna går fort, redan fredag, jag vill inte att mitt liv ska gå såhär fort, uuäääh!
Men aaja, fredag idag, girlsen som gäller. De kommer snart till mig, bussen går om ca en halvtimme, ska till Jocke och träffa lite oldies, kul!

Order

2008-03-06 | 23:44:21
Först vill jag gratta familjen Maxe till lilla Fanny som kommit till världen. <3
Beställt lite grejer nu, dock bara till mesta del basics men just det behöver jag i nuläget. Och sådana kläder gillar mamsen därför väljer hon att stå för kostnaden, så jippi typ. Bara massa långa modeller som ni ser, men jag har en sån otrolig lång överkropp så de flesta långa linnen och tröjor blir normala för mig.

Vitt långt linne, 60 kr HM
Helsvart lång t-shirt, 70kr HM
Vit/svart randig t-shirt i samma modell, 70 kr HM
Väska med hjärta som knapp, 98kr HM
& sist men inte minst mina bamboo örhängen, 89kr från Bettiesgalleria.com :)



Vill också tillägga att jag just kommit på att min stilmall ser helt cp ut för Firefox 2.0, men helt okej på Explorer. SÅ irriterande. Så om jag redigerar stilmallen för Firefox så kommer den se psyk ut för de som använder Explorer. Hjälp tack?

Asmmaa's b-day

2008-03-06 | 20:45:20
Idag fyller Asmmaa år, det var en självklarhet att firas. Stack till gränden efter skolan och drack te och kaffe, tyvärr satt vi inte kvar så länge men ska fortsätta skvallra på söndag då vi också ska träffas. Trevligt var det iallafall, tycker om er tjejer. <3
Kom nyss hem från träningen typ, fick reda på att vi ska avsluta vår säsong i Göteborg i två nätter. Liseberg, shopping och sånt man bara gör i Göteborg, typ vandra på avenyn. Mys. Får hoppas att det blir fler avslutningar med laget för jag vill verkligen inte lägga av, kom igen tjejer!

Fikamys

Shopelishop!

2008-03-05 | 22:59:23

Liten update. Matteprovet gick bra, tror jag. Räknade själv ut att om jag får rätt på alla VG uppgifterna jag gjorde, så blir det ett VG, så hoppas på det. Jag röstar inte precis på G i matte A, skulle känna mig så dålig.
Hookade up med Lisa och Cath efter att provet var skrivet (& btw, jag blev inte sist ut ur klassrummet, hurrey) och vi gick till bik bok där jag hittade ett par baggiejeans, de lös upp hela affären och då överdriver jag verkligen inte. Så ah, förälskad som bara den blev jag och 400kr (billigt) drogs från mitt konto, smärta! Mamma brukar alltid "hjälpa till" att betala stora grejer såsom jeans, jackor och skor men inte denna gång, ICKE SA NICKE. Hon tyckte väl att jag såg ut som en kille i dem, haha. Så ah, har inte alls mycket pengar kvar och tre veckor kvar tills nästa bidrag. Inga kläder denna månad, nejnej. Fast just nu föredrar jag faktiskt alkohol istället för kläder för snart svämmar min garderob över verkligen! Vilken tur att jag ska få en ny då, hihi. :)
Dansen sen då, hur kul som helst! Dels för att vi haft uppehåll en vecka men också för de roliga och häftiga stegen vi fått lära oss, älska'rt!
Huvudvärk nu pga denna fullproppade dag, blir en nattmacka, nighty night.

My jeans.


We were making love by Wednesday

2008-03-05 | 09:47:02

Idag lämnade jag mitt hus klockan åtta och kommer att återvända nästan exakt tolv timmar efter det. Det betyder att jag har en ganska tuff dag framför mig. Men jag har alltid klarat mig så det ska väl vara lurrburr.
På bussen fick jag en fet unge framför mig som hade sina ögon inborrade i mina i princip hela bussresan. Men inte fan att jag kunde stirra tillbaka för jag hade fucking solen i ögonen. Och jag svettades. Barn kan vara rätt krävande ibland, och jag som har sökt sommarjobb inom barnomsorg, HEJA JOE.
Matte i eftermiddag, prov, rätt pirrig. Slutar vid fyra om jag inte sitter kvar ännu längre eftersom jag aldrig lyckas bli klar först, buhu. Sen är det iallafall dans och tjejerna som gäller, onsdagens ljuspunkt om jag får säga det själv. Buss hem 19.15 och bara chilldill framför top model, digga'rt.


Surf's up!

2008-03-04 | 10:09:14

Okej, jag tänker fortsätta oroa mig för matteprovet för att då går det bra? När man hela tiden gått runt och oroat sig och varit nervös så blir det oftast ett helt okej resultat. Men om man går runt som nån jävla glidare och inte oroar sig för nånting och tror att allt löser sig så går det oftast åt helvete. Så därför fortsätta med min nervositet och hålla den uppe och tänka att jag inte klarar provet! Ihi, hej godkänt! :D
Ikväll är det goss', hoppas Hanna kommer förbi och kikar så man kan kommentera och diskutera alla rätt och fel, huhu.


Sunshine

2008-03-03 | 15:42:43
Back in rutin. Sitter i skolan nu och handskas med programhanteringen, rätt kul om jag får säga det själv. Slutar om 18 minuter exakt, hem och plugga matte, KUL.
Fan vad bra humör jag är på idag, det måste vara solen! Det är en energikälla för alla, nästan alla som jag känner blir gladare när solen lyser. Det är mycket roligare att klä sig, sminka sig, allt är roligare och går mycket bättre. Men det är mindre kul sen när det gråa vädret kommer, då hamnar man på botten efter att ha varit på toppen verkligen. Men aja, nu är det sol och det ska man ta vara på. Det här är blev ju en mysig novell om just sol. :)

Shopping och tv

2008-03-02 | 20:20:19
Man måste väl allow oneself something denna trevliga söndagskväll, därför beställde jag
ett par riktigt fräscha bamboo-örhängen från nätet. Orka köpa massa kraffs från typ glitter,
ur&penn, wedins, ah you name it, som varenda liten brud i Västerås gör. Man ska ju vara speciell
och sticka ut med ett par örhängen som endast finns att köpa i butik i the United States of America, oh yes. Så nu var min söndagkväll räddad iallafall, shopping läker alla sår, visst? Måste också erkänna att jag tog en kik på Skärgårdsdoktorn nyss också, det är så mysigt och jag vill bo där. Iallafall på sommaren, på vintern lär det vara rätt värdelöst med tanke på att allt är fruset.
Skola imorgon, men jag börjar 13.00 så jag ska inte klaga nånstans. Puss!

Tillbaks på ruta 1

2008-03-02 | 12:53:24
Couldn't live without it. Tog bort min blogg igår kväll, tro't eller ej men nu sitter man här
efter att endast 12 timmar passerat och skapar en ny. gglitter? Vad är det för namn egentligen,
 jag älskar glitter, det gör jag. Men att döpa min blogg till det? Naa. Får köra med att
just nu glittrar väl allt i mitt liv!

Sportlovet is gone, & jag har inte gjort ett skit.. Eller bara på helgerna. & förresten så
hatar jag att folk jämt "ÖÖÖH, fest hela loveeeeeet, bira bira!" men ändå så hamnar man
på fest endast på helgerna iallafall, tråkigt tycker jag. Nångång kan man väl
go for a change. Aja, första helgen på lovet var det en händelserik lördag, romme på dagen
och fest på kvällen. Slutkörd på söndagen? Big time. Var sjuk tisdag-fredag, värdelöst!
Men lyckades vara någorlunda frisk sista dagen och då hade Madde fest. Så ah, det har gått fort,
nu är det söndag liksom. & jag har matte att göra, suck!